Fietsbel


Naast de verplichte claxon op de speedpedelec monteren veel spedelaars een extra fietsbel. Simpelweg omdat de claxon ook veel verwarring zaait.


Wij van SE adviseren... de Spurcycle fietsbel. In onze ogen (en oren) de beste fietsbel ooit. Een stevige kleine stainless steel bel in mat zwarte of mat ijzeren uitvoering.


Reken op € 60,00 voor deze Amerikaanse bel die een prachtige, lang aanhoudende Tibettaanse klankschaal toon produceert van wel 90 Decibel. En dat is ideaal voor de speedpedelec: één keer klingelen en de bel maakt 5 seconden lang geluid: ondertussen heb je die fietser wel ingehaald!
De Spurcycle komt in een mooie cadeauverpakking. Hierin zitten ook de 2 metalen spanbeugels, een brede lange en een smalle korte, waarvan je er 1 gebruikt. Bovenop de bel zit een kruiskopboutje waarmee je de bel, via de spanbeugel, muurvast om je stuur laat klemmen.


Boven. Foto toont de Spurcycle horizontaal gemonteerd zodat ie met de wijsvinger te bedienen is. Het is druk op het stuur!


Van de Spurcycle is ook een Chinese variant van Rockbros te koop doch die produceert minder en minder mooi geluid.


Regelmatig heeft Spurcycle een Special Edition uitvoering van haar fietsbel. Momenteel een Chris King Limited uitvoering waarbij je kunt kiezen tussen 2 bijzondere "klepel"kleuren. Reken op een extra € 20,00. Verwen jezelf of een ander!