Klever B Speed 2020


Prijs € 4.999,00
Elektrisch:
Motor: TDCM Klever BIACTRON V2, 600 W, 49 Nm
Accu Wh: 570 Wh (optioneel 850)
Display Klever, vast, met een E-key
Vering voor en achter
Versnelling: Shimano Deore XT 10-speed en derailleur
Overbrenging ketting
Remmen Magura MT4E schijfremmen
Banden Schwalbe Big Ben 24 x 2.15
Voorlicht Supernova M99 Mini Pro (grootlicht)


Boven: verstelbaar hoog stuur met prima remmen en de beste koplamp.

Bijzonderheden.
Lage instapmodel van Klever dat met kleine 24 Inch wielen en een laag geplaatste accu een zeer laag zwaartepunt heeft wat goed is voor de stabiliteit. Voorzien van zowel voor- als achtervering wat we niet vaak zien in deze prijsklasse. Doordat ook de achterdrager bij het afgeveerde gewicht hoort (vergelijk met het R&M Delite model) kunnen zonder probleem ook vrije uitloop eieren vervoerd worden. Met het hoge stuur zit je rechtop. Veel proefrijders roemen het praktisch gemak en comfort. Met regeneratie tijdens remmen en/of uitrollen van de fiets. En opties als winterbanden, USB charger of voordrager maken het plaatje compleet.  

2e Plaats in de AD Fietstest “speedpedelec tot € 5.000,00” van 2019. Ook verkrijgbaar als e-bike.
De Plus onderscheid zich van de "normale" B Speed door een voorlamp van Supernova M99 Pure+ met grootlicht, Magura MT4E remmen en Ergon GP10 handvaten.
Door de Klever Display app 2.5 te downloaden op je smartphone kun je het rijvermogen, cadans, energie efficiëntie en nog meer informatie aflezen. Door je telefoon te koppelen aan je Klever kun je het scherm als dashboard gebruiken.